Helposti ja nopeasti perille, enemmän aikaa lomailuun.

Rekisteriseloste

Haluaisitko vuokrata mökin tulevan lomasi ajaksi tai tulla viikonlopuksi virkistymään? Olemme kokeneet erikoisia ja haastavia aikoja. Liikkumistamme on rajoitettu ja olemme joutuneet elämään eristyksissä ja rajoitteiden alla. Nyt jos koskaan tarvitset varmaan muutosta arkiympyröihisi. Aivojen kannalta pienikin siirtyminen uusiin maisemiin tekee hyvää. Tähän ei  vaadita ulkomaanmatkaa, sillä Suomi tarjoaa paljon hyviä mahdollisuuksia. Aloita matkailu läheltäsi löytyvistä kohteista.  Silfvastas Holiday Homes, lomakohde sinulle ja perheellesi itäisellä uudella maalla. Olemme koiraystävällinen majoittaja.

Riko rutiinit

Samat rutiinit ja sama ympäristö ovat kuin muistiavaimia, jotka voivat tuoda lomallakin työasioita mieleen pyörimään.  Aivoille tekee hyvää saada uusia virikkeitä. Pienikin lomamatka irrottaa rutiineista, kirkastaa ajatukset ja antaa uutta luovuutta.

Mieti, mikä tekee sinulle hyvää

Sinulla on lupa miettiä ja tehdä asioita, jotka tuntuvat hyvältä ja voimaannuttavat. Kenties sinä palaudut parhaiden toimimalla aktiivisesti. Pyöräilet, retkeilet, pelaat tennistä tai hoidat puutarhaa. Toiselle taas uusien asioiden tai taitojen opiskelu ja lukeminen auttavat irtautumaan arjen ja työn rutiineista. Rentoudutko parhaiden kenties tapaamalla ystäviä ja olemalla sosiaalisesti aktiivinen?

Vuokraa mökki maaseudulta

Me ihmiset olemme osa luontoa. Syvällä meissä on kaipaus rauhaan ja lepoon. Tule maalle, jossa voit kokea puhdasta luontoa aidoimmillaan. On tilaa olla ja liikkua, rentoutua ja saada uutta voimaa. Lienee niin, että useimmat nykyihmiset haluavat majoittua mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti.

Ylläty positiivisesti

Silfvastas Holiday Homes on keskellä aitoa maalaisidylliä. Valittavina ovat hirsirakenteiset lomamökit, Villa Anne ja Villa Henna sekä tosi viehättävä huoneisto Honey  Kaikki majoitustilamme ovat ympärivuoden asuttavia. Lämmityksessä suosimme ekologisuutta, sillä käytössä on sekä maalämpö että ilmalämpöpumput. Villa Hennassa on myös tulisija.

Silfvastasholidayhomes VillaAnne

 

Silfvastasholidayhomes VillaHenna

 

Ei sinun tarvitse tuoda juomavettä mukanasi eikä kantaa sitä kaivosta. Kaikkiin majoitustiloihin tulee hanasta hyvää kylmää vettä. Eikä täällä tarvitse mennä ulkohuussiin, vaan täällä on kyllä ihan oikeat viemäröidyt sisävessat. Päivän pölyt ja hiet voit pestä pois suihkussa lämpimällä vedellä. Valmiina ovat myös sampoot ja suihkusaippuat .

Sitten saunomaan ja nauttimaan löylyistä. Voiko olla ihanampaa kuin istua kuistilla kuunnellen kosken kohinaa ja lintujen laulua, katsellen auringon laskua. Ei ihme, että puulämmitteinen ulkosaunaamme on ihasteltu.

Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi kattiloita, kippoja ja kuppeja yms., sillä majoitustilojen keittiöistä löytyy se, mitä aterian valmistukseen ja nauttimiseen tarvitset. Kesätunnelmaa luovat kolme grillimökkiä, kaksi hiilillä ja yksi kaasulla toimiva. Eikä tarvitse raahata hiiliä yms. tarvikkeita, vaan niitä löytyy paikan päältä.

Silfvastasholidayhomes Villa Hennan grilli

Uni on erittäin tärkeä hyvinvoinnin kannalta. Nukut syvää unta mukavissa vuoteissa, hiljaisessa ympäristössä. Tarvitset vain lakanat, omat tai  meiltä vuokratut, sillä patjat, peitot ja tyynyt kuuluvat varustukseen. Mikään estä sinua ottamasta sitä omaa lempparityynyäsi mukaan, sitä mukavaa, tuttua ja turvallista.

Eilen ja tänään

Tällä tontilla oli aikoinaan maatila nimeltä Silfvastas (nimi viittaa sanaan metsä). Maanviljely ja maatalous on loppunut vuosia sitten ja nyt tila toimii matkailuyrityksenä. Muualla paikkakunnalla on kyllä vielä karjataloutta ja maanviljelyä, josta ovat osoituksena ympärillä levittäytyvät avarat pellot, joilla keväisin ja syksyisin kokoontuvat muuttolinnut. Siinä vinkki lintubongareille.

Haluamme tarjota sinulle kokonaisvaltaista viihtyvyyttä. Puutarhamainen piha-alue nurmikenttineen ja kukkaistutuksineen tarjoaa silmäniloa. Varsinkin lasten ja nuorten kanssa on mukavaa harrastaa pihapelejä ja leikkejä: heittää tikkaa, pelata sulkapalloa, jalkapalloa, koripalloa tai frisbee-golfia. Varastossa odottaa monenkokoiset polkupyörät ajajiaan.

Ohi virtaa joki

Tontin reunalla virtaa Taasianjoki, joka alkaa Iitistä ja laskee Suomenlahteen. Joki muodostaa pinen kosken, joka aikoinaan oli padottu siten, että vesi jaksoi pyörittää myllyä. Pato ja myös mylly on purettu. Jäljellä on kuitenkin koski, joka keväällä virtaa hyvin vuolaana. Muistona myllystä ovat suurehkot kivet. Nyt löydät sieltä ”Leelian lepotuolin”, joka kutsuu sinua veden ääreen. Veden solina ja luonnon äänet rauhoittavat mielen. Heitä huolet ja lepää.

Silfvastasholidayhomes Taasianjoki

Joen vesi on savesta johtuen ruskeahko, mutta puhdasta ja uimakelpoista.  Joessa oli aikoinaan jopa rapuja, mutta ruoppauksen yhteydessä rapukanta hävisi. Kalstaa siitä voi, rannalta tai soutuveneellä siirtyen yläjuoksulle.

 

Vinkkejä ja linkkejä

http://www.visitlapinjarvi.com/ 

https://www.visitporvoo.fi/

https://visitloviisa.fi/

https://www.visitkotkahamina.fi/

Sulje [x]