Ajankohtaista

14.6.2018

Vuokraa lomamökki, suuntana itä-Uusimaa

Lapinjärvi Pukaro Taasianjoki Silfvastas Holiday Homes

Odotatko innolla ja kärsimättömänä, että pääset kesälaitumille? Jotkut nyppivät kammasta piikkejä päivä päivältä seuratessaan  jäljellä olevia päiviä odottaessaan loman alkua.  Joku tuttu on laittanut facebook:iin laskurin nähdäkseen sekuntien tarkkuudella ajan loman alkuun.

Meillä on ollut ihana toukokuu tänä vuonna. Hellepäiviä on osunut kuukauteen enemmän kuin niitä on yleensä keskimäärin koko kesänä. Onnellinen olet sinä, jonka vuoro oli lomailla juuri silloin. Luonto on antanut parastaan, lämpöä ja kaiken kukkaloiston.

Lomalla on hyvä vaihtaa kokonaan ympäristöä, mikäli se on mahdollista. Silloin pääsee arkikuvioista ja työasioista parhaiten eroon eikä mieti tekemättömiä töitä. Millainen on sinun toivelomasi?

Mökki, sauna ja onki

Suomalaisena kuulut kenties siihen kansanosaan, joka viettää lomansa omalla tai sukunsa mökillä. Ei suinkaan hassumpi tapa lomailla. Istut kesäiltana laiturinnokassa narraamassa pikkukaloja, ei kiirettä mihinkään. Ajatuksesi vaeltavat kuin poutapilvet kesäisellä taivaalla. Rentoa elämää!

Välillä saattaa toki sukua ja tuttavia pörähtää pihaan. Kivahan se on tavata, mutta voi käydä pahimmassa tapauksessa niin, että joudutkin passaamaan koko sakkia. Vierailijat ovat kuin olisivat tulleet hotelliin. Kiristelet hampaitasi ja toivot, että olisit jossakin muualla.

Koti pyörien päällä

Minun lapsuudessani meillä oli tapana  vanhempieni ja veljeni kanssa lähteä kiertämään autolla Suomea. Teltta, makuupussit, evästä ja kaasukeitin mukaan Anglian takakonttiin ja menoksi. Aika monessa paikassa tulikin käytyä. Nykyään ei kai kukaan telttaile, no ehkä nuoret jossakin festareilla. Kenties sinulla onkin matkailuvaunu, joka on kuin liikkuva koti ja sen voi sitten illan tullen parkkeerata sopivaan paikkaan. Matkailu avartaa ja onhan omassa maassamme paljonkin tutustumisen arvoista.

Ehkä nyt tekisitkin toisin!

Kaikilla ei ole kesämökkiä eikä matkailuvaunua. Yksi vaihtoehto onkin vuokrata loma-asunto. Ei sen tarvitse olla kaukana eikä siitä tarvitse maksaa huikeita summia.

Oletko kuullut joskus nimen Silfvastas Holiday Homes? Mitäpä, jos tulisit tutustumaan meihin. Me eläkkeellä oleva pariskunta pyöritämme matkailuyritystä täällä itäisellä Uudellamaalla, Lapinjärven kunnassa valtatie E6:n varrella.

Täällä entisen maatilan suurehkolla tontilla Taasianjoen varrella seisoo kaksi hirsimökkiä, Villa Henna ja Villa Anne, jotka olemme kunnostaneet ja varustaneet todella viihtyisiksi. Puulämmitteinen sauna antaa sinulle nautinnollisia hetkiä.  Illalla istuskelet kuistilla kuunnellen satakielen kaunista laulua tai sepelkyyhkysen pulputtavaa kujerrusta. Auringon lämmin hehku sen laskiessa peltojen taakse hivelee silmiä. Hiljaisuutta ja rauhaa, lepoa sieluun saakka!

Täältä käsin voit lähteä tutustumaan moniin Kymenlaakson tarjoamiin nähtävyyksiin. Tykkimäki, Aqvapark, Verla ja Repovesi,  vanha kaupunki Porvoossa ja jokiristeily, Lappeenranta hiekkalinnoineen ja muine nähtävyyksineen kuten Kehräämö sekä Kotka puistoineen ovat kokemisen arvoisia. Päivän retken jälkeen saunomaan, sitten mökkiin lepäämään ja odottamaan seuraavan päivän seikkailuja.

Paikan päällä on mahdollisuus soudella joella, pelata sulkapalloa, frisbee-golfia tai heittää tikkaa. Grillimökeissa valmistuu mukavasti kesäateria. Koko piha-alue on vapaasti käytettävissäsi.

Ethän halua maksa liikaa mökkilomastasi

Taasianjoen ranta Villa Henna vuokraa maaltaTäällä olet vieraanamme enemmän kuin vain asiakkaamme. Meille on ilo tarjota parastamme ja saada sinut viihtymään. Vuokrahintamme ovat kohtuulliset eivätkä toivon mukaan rasita lomabudjettiasi kohtuuttomasti. Neuvotellakin voidaan sopivasta hinnasta. Ensinnäkin maksat vain yöpymisestä eikä henkilöluvun mukaan. Toiseksi hintaan sisältyy monenlaista ilmaista palvelua, kuten polkupyörät, sauna, grillit jne.

Pakkaa porukka autoon ja suuntaa keula kohti Silfvastas Holiday Homes’a!

HelsinkiEast odottaa! Täällä olemme valmiina sinua varten!

 

 

1.6.2018

Maailma ei lopu kotipesään eikä Silfvastas Holiday Homes -vuokramökkeihin!

Silfvastas Holiday Homes lomalle maalaisidylliin vuokraa mökkiMitä sinulle tulee mieleen paikasta itäinen Uusimaa? Ehkä tiedät Vaalimaan rajan ylityspaikan. Rajaseutua siis, onhan rajalle matkaa vain noin 300 km.

Oletko koskaan tutustunut tämän alueen tarjoamiin matkailukohteisiin? Paljon löytyy mielenkiintoista ja kokemisen arvoista näkemistä.

Pukarolta noin 15 km:n kuutostietä kohti Kouvolaa sijaitsee Arboretum Mustila, Suomen suurin puulajipuisto, jossa on merkittyjä kävelyreittejä yhteensä 3 km, luontopolku ja pikkupolkuja. Juuri tällä hetkellä voi siellä ihailla alppiruusujen ja atsaleoiden eri väristä kukkaloistoa. Retken jälkeen kahvilaan, viinitupaan tai puutarhaostoksille.  Ei ollenkaan pöllömpi valinta.

29.5.2018

Oli aika muuttua -vuokramökin Villa Hennan uusi ilme

Me ikäännymme ja tarvitsemme huoltoa ja kunnostusta. 

Rakennus voi olla kuten me ihmiset, eli aika tekee tehtävänsä ja jättää jälkensä. Näin oli myös Villa Hennan kohdalla,jonka sisätilat kaipasivat kohennusta. Mäntypuiset hirret olivat muuttuneet pikkuhiljaa punertaviksi saaden aikaan ankean, hieman likaisen vaikutelman. Vaalea läpikuultava lakka sai ihmeitä aikaan. Sisäkattojen maalaaminen valkoisiksi ikään kuin nosti asumuksen katon korkeammalle. Käytössä kulunut lattia naarmuineen peittyi kauniin harmaan maalikerroksen alle. Saunan ja peseytymistilan seinissä ja katossa on nyt aikaisempaa syvempi ruskea sävy.  

Ikkunoiden puitteet maalattiin uudestaan ja nyt ne tulevat nyt paremmin esille. Kun uudet musta-valkoiset ikkunaverhot korvasivat vanhat verhot, oli mökin ilme aivan uusi! Makuuhuoneeseen oli hankittu jo aiemmin kunnon täysimittainen parivuode joustinpatjoineen. Keittiökalusteita tullaan uusimaan pikkuhiljaa, uusi jääkaappi ja suurempi, pyöreä ruokapöytä.

Peltonäkymää on avarrettu raivaamalla rannasta ylimääräistä kasvillisuutta pois. Auringonlaskua voit ihailla kuistilla istuskellen tai voit juoda vaikka aamukahvit puutarhapöydän ääressä. Löydät myös frisbee-radan pihapiiristä. Muutaman kesän on Villa Hennan laiturista puuttunut soutuvene, joka on nyt palautettu paikoilleen. Lähdepä soutelemaan pitkin Taasianjokea, ehkä kokeilet kalaonneasi. Katso muutoksesta  linkistä https://www.youtube.com/watch?v=WJwPzxh2qPw

 

2.4.2018

Mitä saat lomaeuroillasi?

Oletko ajatellut, kun mietit eri vaihtoehtoja lomakohteeksi ja vertaat hintoja, mitä kaikkea euroillasi saat ja mistä maksat ekstraa?

Meillä täällä Lapinjärvellä maksat vain mökin vuokran riippumatta yöpyjien määrästä, ei siis nuppiluvun mukaan. Tervetulleita ovat karvakuonolaiset eli lemmikkieläimet, joista toivomme ilmoitettavan etukäteen.

Olemme jopa niin asiakasystävällisiä, että kerromme asiakkaille mahdollisuudesta ottaa mukaan omat lakanat ja kylpypyyhkeet. Tässä he säästävät 15€ henkilöltä. Moni onkin tarttunut tähän mahdollisuuteen.

Mökkien kunto, siisteys ja varustelutaso ovat taatusti sellaiset, että voit viettää lomasi hyvillä mielin. Internet on tätä päivää, niinpä luonnollisesti nopea ja ilmainen langaton yhteys (Wi-Fi) on jokaisessa mökissä. Auton parkkipaikkaa sinun ei tarvitse varata ennakkoon eikä pysäköinnistä veloiteta mitään. Tilaa riittää kyllä aivan mökin läheisyydessä useammallekin autolle.

MökkivuVuokramökki Villa Hennan grillissä lammasta paistumassa.okraan kuuluu mökkien läheisyydessä sijaitsevat viihtyisät ja suositut grillimajat. Ei hätää, jos sinulla ei ole mukanasi sytykkeitä, sillä grillihiilet ja muut tykötarpeet saat talon puolesta.

KesäaPerhe souturetkellä Lapinjärvellä.ikaan voit polkaista pyörällä kylän raitille, eikä maksa mitään. Mikäli kesälomaasi kuuluu veneily tai kalastaminen, niin viemme sinut Lapinjärven keskustassa sijaitsevalle järvelle, jossa saat sähkömoottorilla varustetun veneen käyttöösi. Kalastusvälineitäkin meiltä saa mukaansa. tarvittaessa voimme opastaa sinua paremmillekin kala-apajille.

Kesäaikaan puutarhamainen piha-alue erilaisine kesäpeleineen on kaikkien käytettävissä. Sisätiloista löytyy biljardipöytä, lautapelejä, kirjasto. Niin, sitten niille, jotka hallitsevat soittamisen jalon taidon tai sitä haluavat treenata, niin täällä on piano, jota voi vapaasti käyttää.

Kun päivä on kulunut iltaan ja on nähty ja koettu monenlaista, niin mikäpä on rentouttavampaa kuin istahtaa valmiiksi lämmitetyn saunan löylyihin. Senkin nautinnon tarjoamme ilman lisämaksua. Mikäpä on sitten köllähtää oman mökin mukaviin ja puhtaisiin vuoteisiin.Saunarakennus

Maaseudun rauha ja kaunis ympäristö. Luonnon läheisyys ja ystävällinen palvelu. Niitä ei rahalla voi mitata.

Voimme siteerata partiolaisten mottoa: ”Ole aina valmis”.  Olemme valmiit palvelemaan parhaan kykymme mukaan ja ottamaan toiveesi huomioon. Sinun onnistunut lomasi on meillekin onnistumisen paikka!

Tyytyväisyystakuu: Mikäli kävisi niin, että palvelumme ”hinta-laatu” -suhde oli sinulle pettymys, niin olemme kyllä valmiit neuvottelemaan kanssasi korvaavista toimenpiteistä.

31.3.2018

Kevättä rinnassa- alennusta hinnassa!

Tartu tilaisuuteen ja käytä hyödyksesi kevättalven tarjous!

 

Silfvastas Holiday Homes vuokramökkien hinnat laskivat viidenneksen eli 20% listahinnasta.

Toimi nopeasti ja varaa kevätlomasi jo tänään, sillä alennus koskee majoittumista huhti- ja toukokuussa 2018!

20.3.2018

Talven viehätys ja ilot

Hiihtolatu Pukaron pellolla kevättalven auringossaPidätkö sinä talvesta vuodenaikana? Tämän vuoden talvi toi meille lumen ja jään. Varsinkinkin hiihtolomien aikaan saatiin nauttia kirkkaan siniseltä taivaalta helottavasta auringosta. Minäkin otin sukseni esille yli 15 vuoden jälkeen. Tein ladun viereiselle pellolle, noin reilut pari kilometriä pitkän. Kyllä taito on vielä jäljellä, vaikka välillä sukset tahtoivat mennä omia teitään. Kivaa on ollut luikutella. Usein latu peittyi lumeen, kun pohjoistuuli pääsi puhaltamaan yli peltojen tai satoi lunta. Yhtenä viikonloppuna vieraamme halusivat hiihtämään, niinpä avasin ladut heille. Uskotko, että lumellakin on oma tuoksu? Se on puhdas ja raikas.

Jos haluat päästä laskettelemaan, niin Mielakan Rinnekeskus tarjoaa kaiken tasoisille laskettelijoille sopivat rinteet. Ei hätää, jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokratane paikan päällä. Mikäli mieluummin harrastat murtomaahiihtoa, niin täältä löydät valaistut hiihtoladut. Kuusaanlammen Jääurheilukeskus on avoinna alkutalven tammikuusta maaliskuun puoliväliin, riippuen jääolosuhteista. Auratuilla jääradoilla voit joko hiihtää, luistella tai potkukelkkailla.   (mielakka.com / seikkailuviikari).
Messilän talviurheilukeskuksessa lahdessa on myös tarjolla monipuoliset talviurheiluamahdollisuudet. Moottorikelkkailusta pitävät suunnatkaa Messilään! Siellä on mahdollista osallistua opastettuun moottorikelkkasafariin. (Jump Up J. Helminen Oy)

Vaikka nyt on talvi kääntymässä pikkuhiljaa kevääksi, niin ehkä tässä kuitenkin on vielä mahdollista jatkaa hiihtokautta. Lunta satoi tänäänkin ja pakkasta on öisin muutamia asteita. Palataan seuraavassa Ajankohtais-tekstissä sitten siihen, mitä täällä Kouvolan suunnalla on kesällä matkailijoille tarjolla.