Ajankohtaista

2.4.2018

Mitä saat lomaeuroillasi?

Oletko ajatellut, kun mietit eri vaihtoehtoja lomakohteeksi ja vertaat hintoja, mitä kaikkea euroillasi saat ja mistä maksat ekstraa?

Meillä täällä Lapinjärvellä maksat vain mökin vuokran riippumatta yöpyjien määrästä, ei siis nuppiluvun mukaan. Tervetulleita ovat karvakuonolaiset eli lemmikkieläimet, joista toivomme ilmoitettavan etukäteen.

Olemme jopa niin asiakasystävällisiä, että kerromme asiakkaille mahdollisuudesta ottaa mukaan omat lakanat ja kylpypyyhkeet. Tässä he säästävät 15€ henkilöltä. Moni onkin tarttunut tähän mahdollisuuteen.

Mökkien kunto, siisteys ja varustelutaso ovat taatusti sellaiset, että voit viettää lomasi hyvillä mielin. Internet on tätä päivää, niinpä luonnollisesti nopea ja ilmainen langaton yhteys (Wi-Fi) on jokaisessa mökissä. Auton parkkipaikkaa sinun ei tarvitse varata ennakkoon eikä pysäköinnistä veloiteta mitään. Tilaa riittää kyllä aivan mökin läheisyydessä useammallekin autolle.

MökkivuVuokramökki Villa Hennan grillissä lammasta paistumassa.okraan kuuluu mökkien läheisyydessä sijaitsevat viihtyisät ja suositut grillimajat. Ei hätää, jos sinulla ei ole mukanasi sytykkeitä, sillä grillihiilet ja muut tykötarpeet saat talon puolesta.

KesäaPerhe souturetkellä Lapinjärvellä.ikaan voit polkaista pyörällä kylän raitille, eikä maksa mitään. Mikäli kesälomaasi kuuluu veneily tai kalastaminen, niin viemme sinut Lapinjärven keskustassa sijaitsevalle järvelle, jossa saat sähkömoottorilla varustetun veneen käyttöösi. Kalastusvälineitäkin meiltä saa mukaansa. tarvittaessa voimme opastaa sinua paremmillekin kala-apajille.

Kesäaikaan puutarhamainen piha-alue erilaisine kesäpeleineen on kaikkien käytettävissä. Sisätiloista löytyy biljardipöytä, lautapelejä, kirjasto. Niin, sitten niille, jotka hallitsevat soittamisen jalon taidon tai sitä haluavat treenata, niin täällä on piano, jota voi vapaasti käyttää.

Kun päivä on kulunut iltaan ja on nähty ja koettu monenlaista, niin mikäpä on rentouttavampaa kuin istahtaa valmiiksi lämmitetyn saunan löylyihin. Senkin nautinnon tarjoamme ilman lisämaksua. Mikäpä on sitten köllähtää oman mökin mukaviin ja puhtaisiin vuoteisiin.Saunarakennus

Maaseudun rauha ja kaunis ympäristö. Luonnon läheisyys ja ystävällinen palvelu. Niitä ei rahalla voi mitata.

Voimme siteerata partiolaisten mottoa: ”Ole aina valmis”.  Olemme valmiit palvelemaan parhaan kykymme mukaan ja ottamaan toiveesi huomioon. Sinun onnistunut lomasi on meillekin onnistumisen paikka!

Tyytyväisyystakuu: Mikäli kävisi niin, että palvelumme ”hinta-laatu” -suhde oli sinulle pettymys, niin olemme kyllä valmiit neuvottelemaan kanssasi korvaavista toimenpiteistä.

31.3.2018

Kevättä rinnassa- alennusta hinnassa!

Tartu tilaisuuteen ja käytä hyödyksesi kevättalven tarjous!

 

Silfvastas Holiday Homes vuokramökkien hinnat laskivat viidenneksen eli 20% listahinnasta.

Toimi nopeasti ja varaa kevätlomasi jo tänään, sillä alennus koskee majoittumista huhti- ja toukokuussa 2018!

20.3.2018

Talven viehätys ja ilot

Hiihtolatu Pukaron pellolla kevättalven auringossaPidätkö sinä talvesta vuodenaikana? Tämän vuoden talvi toi meille lumen ja jään. Varsinkinkin hiihtolomien aikaan saatiin nauttia kirkkaan siniseltä taivaalta helottavasta auringosta. Minäkin otin sukseni esille yli 15 vuoden jälkeen. Tein ladun viereiselle pellolle, noin reilut pari kilometriä pitkän. Kyllä taito on vielä jäljellä, vaikka välillä sukset tahtoivat mennä omia teitään. Kivaa on ollut luikutella. Usein latu peittyi lumeen, kun pohjoistuuli pääsi puhaltamaan yli peltojen tai satoi lunta. Yhtenä viikonloppuna vieraamme halusivat hiihtämään, niinpä avasin ladut heille. Uskotko, että lumellakin on oma tuoksu? Se on puhdas ja raikas.

Jos haluat päästä laskettelemaan, niin Mielakan Rinnekeskus tarjoaa kaiken tasoisille laskettelijoille sopivat rinteet. Ei hätää, jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokratane paikan päällä. Mikäli mieluummin harrastat murtomaahiihtoa, niin täältä löydät valaistut hiihtoladut. Kuusaanlammen Jääurheilukeskus on avoinna alkutalven tammikuusta maaliskuun puoliväliin, riippuen jääolosuhteista. Auratuilla jääradoilla voit joko hiihtää, luistella tai potkukelkkailla.   (mielakka.com / seikkailuviikari).
Messilän talviurheilukeskuksessa lahdessa on myös tarjolla monipuoliset talviurheiluamahdollisuudet. Moottorikelkkailusta pitävät suunnatkaa Messilään! Siellä on mahdollista osallistua opastettuun moottorikelkkasafariin. (Jump Up J. Helminen Oy)

Vaikka nyt on talvi kääntymässä pikkuhiljaa kevääksi, niin ehkä tässä kuitenkin on vielä mahdollista jatkaa hiihtokautta. Lunta satoi tänäänkin ja pakkasta on öisin muutamia asteita. Palataan seuraavassa Ajankohtais-tekstissä sitten siihen, mitä täällä Kouvolan suunnalla on kesällä matkailijoille tarjolla.