Siirry sisältöön

Arkistot: Asiakaspalautteet

05. – 09.09.2019 Villa Henna

Olimme täällä Villa Hennassa remonttia paossa ja samalla viettämässä mukavaa ja huoletonta lomaa. Teimme myös pieniä tutustumisretkiä lähiympäristöön. Parasta olivat kuitenkin Taasianjoen soutelut, ihanien koirakavereiden rapsuttelut, ystävällinen isäntä ja emäntä sekä isännän esittämä nautinnollinen musiikkituokio. Taivaan Isän siunausta toivottaen Riitta ja Risto Hollolasta.


7.-13.6.2020 Villa Anne

Ajeltiin tänne Tuusulasta kesälomalle. Loma sujuikin mukavissa merkeissä. Nähtiin ja koettiin paljon.

Käytiin tutustumassa Pukaron ja Lapinjärven lisäksi Repoveden ja Valkmusan kansallispuistoihin sekä

Mustilan arboretumiin. Kiitos kaikesta isäntäväelle. Tasanko-Lavikaisen perhe


6.-7.6.2020 Villa Anne

Me, neljä naista matkasimme Porvoon kautta Pukarolle viettämään polttareita hyvän ruuan ja saunomisen merkeissä. Isäntä ja koirat ottivat meidät lämpimästi vastaan. Mökki oli juuri sopiva meidän tarpeisiimme ja viihdyimme. Saunassa istuimme kauan nauttien hyvistä löylyistä.  Mukavassa grillikodassa avotulen ääressä ruoka valmistui nopeasti. Yön pikkutunneilla, tuulen huminassa kävimme viimein nukkumaan. Aamulla aurinkoinen sää herätti meidät lempeästi uuteen päivään. Oli aika pakata kassimme ja itsemme autoon ja suunnata matka takaisin pääkaupunkiseudulle.

Kiitos ja kumarrus. Meillä oli hauskaa!

Margit, Marika, Kaija ja Annemari


26.2.2020 Lomahuoneisto Honey

We are not the first time, but that means … we like everything! The hosts are a wonderful Finnish couple. They live nearby and their dog Hanni will certainly come running to greet you. Cook the cheese 🙂 there are several cottages on the territory, but no one bothers each other and each has its own barbecue house. You can walk among the fields or go to Kotka or Kouvola. Be sure to visit Porvoo. Helsinki is 100 km away. The house is clean and there is everything for a comfortable stay. There are no Russian channels, you can relax from the TV. The main thing is good blankets, pillows and mattresses, you can finally get enough sleep 🙂 Thanks for our stay!

Наталья, Natalya


25.01.2020 Villa Anne

Kaikki oli juuri niin kuin piti ja jopa enemmän. Meidät otettiin tervetulleena vastaan ennen annettua sisäänkirjautumisaikaa. Mökki oli viihtyisä ja siisti. Kaikkea tarvikkeita löytyi ja ilmoitettiin jopa, mitä mausteita löytyy kaapista jo valmiina. Tarvikkeita tosin oli enemmänkin. Paikka oli kauniilla ja rauhallisella paikalla. Koirakaveri otettiin ystävällisesti vastaan ja toivotettiin uudelleenkin tervetulleeksi. Hyviä lenkkipaikkoja ympäristössä. Isäntäväki oli hyvin palvelualtista ja saunaan pääsi heti, kun vain pyysi, molempina päivinä. Sauna lämmitettiin valmiiksi (puusauna). Ammattimaista toimintaa asiakkaiden hyväksi. Ystävällistä palvelua. Suosittelen lämpimästi myös lemmikkien kanssa matkustaville.
Sellaista ei ollut.

Lea


19. – 21.12.2019 Villa Anne

Kiitos aivan mahtaville omistajille, olitte todella hyvä ja huolehtivainen isäntäväki. Parempaa emme olisi voineet toivoa! Mökki ylitti kaikin tavoin odotuksemme, ja sauna mitä parhain! Otitte todella hyvin vastaan meidät juuri reserviin käsketyt ja mahdollistitte meille upean reissun TJO kunniaksi, ennen kuin kaikkien tiet erkanevat erio suuntiin. KIITOS! 347 – OHI ON!  1/19 RESERVIIN MARS! VAMOS