Ei oppi ojaan kaada

Kurssit ja koulutukset

Työ ja elämä nykyään on jatkuvaa oppimista, kursseja ja koulutusta. Välillä voi olla virkistävää työn puitteissa lähteä tavanomaisista ympyröistä uuteen paikkaan. Toisaalta ehkä kaipaat jotakin paikkaa, missä voi keskittyä harrastamaan, kenties oppimaan toisiltakin.   

Työpaikan palaverit ja kurssit

Tarjoamme tilat järjestää kokouksia ja kursseja.  Useamman päivän kestävien tilaisuuksien ajan täällä voit hyvin majoittua. Suuri piha-alue on myös käytettävissä. Viime kesänä ylioppilaskuntien puheenjohtajat vietttivät täällä viikonlopun toimintaansa suunnitellen. Osan aikaa se sujui loistavasti saunan aurinkoisella kuistilla.

Kurssit hyvinvointiryhmille

Saatat olla kiinnostunut hyvinvoinnista ja sinulla on paljon jaettavaa toisille. Tule tänne ja pidä kurssi. Vedätkö jotakin liikunnallista tai sitten rentoutumisryhmää? Olet kenties vaikka joogaopettaja. Kokoa ryhmä tänne Silfvastas Holiday Homes’n rauhaisaan ympäristöön. Polkupyöräily, sauvakävely, metsäretki, kaikki nämä ovat mahdollisia.

Harrastuskurssit

Uusi ympäristö antaa uusia virikkeitä. Hiljaisuus ja rauhallisuus auttavat sinua kokoamaan ajatuksesi. Syntyy uusia ideoita. Tänne voit tulla kirjoittamaan tai pitämään kirjallisuuspiiriä. Maalaus- tai piirrustuskurssit maalaissmaisemassa inspiroivat uudella tavalla.

Silfvastas Holiday Homes’n isännän, Kajn elämässä musiikilla on ollut aina merkkittävä rooli. Hän on sovittanut kuoroille musiikkia, tehnyt äänitteitä sekä esiintynyt vuosien mittaan monenlaisissa tilaisuuksissa. Täällä on peräti kolme pianoa, joten soitonopetus ja harrastaminen onnistuu. Musiikkistudiossa löydät tilat musiikin sovittamiseen ja äänitteiden tekemiseen.

Meillehän saat tuoda majoitustiloihinkin lemmikkisi. Tänne voisit koota esim. pentutapaamiseen uudet omistajat koiriensa kanssa. Eläinten käsittelyyn ja koulutukseen liittyvät kurssit voisit pitää täällä.

Kurssit ja koulutus koirat Silfvastas Holiday Homes  Kurssit ja koulutus hyvinvointi Silfvastas Holiday Homes  Kurssit ja koulutus keväällä Arboretum Mustila  Hyvinvointikurssi Silfvastas Holiday Homes tilat   Musiikkikurssit harrastajat Silfvastas Holiday Homes  Kokous pidetty Silfvastas Holiday Homes  Luonnon rauha kurssit Silfvastas Holiday Homes  Kurssit Silfvastas Holiday Homes