Siirry sisältöön

Lomahuoneisto Honey

Erillinen huoneisto (70m2), asuintilat
sijaitsevat yhdessä kerroksessa.

Varauskalenteri

Lomahuoneisto Honey

Lomahuoneisto Honey, kodinomaista asumista kuudelle aikuiselle tai perheelle.
Käyttöön voit varata erillisen puulämmitteisen saunan.

Sijainti ja ympäristö

Lomahuoneisto Honey on vuonna 2014 entisestä toimistotilasta kodikkaaksi majoitustilaksi muutettu lomahuoneisto. Se sijaitsee erillisen ulkorakennuksen päädyssä musiikkistudion vieressä.  Huoneiston vieressä on pieni viehättävä grillikota kaasugrilleineen.

Naapurit

Lähin naapuri on omistajien asuttama talo. Ulkosaunaan on matkaa noin 50 m. Sälekaihtimet kaikissa huoneiston ikkunoissa antavat hyvän näkösuojan.

Pohjaratkaisu

Majoitustilat ovat yhdessä kerroksessa.  Katetulle kuistille on kaksi porrasaskelmaa.

Kuistilta tulet pieneen eteiseen, josta edelleen tilavaan ruokailu- ja oleskelutilaan. Sisäänkäyntiä vastapäätä, huoneisto perillä on erillinen makuuhuone, oikealla on keittiö. Peseytymistila ja wc ovat keittiön takana.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa on kolme vuodetta: kaksi joustinpatjalla varustettua puusänkyä, 90 x 200 cm sekä runkopatjasänky, 80 x 200 cm. Lisäksi pikkulasten matkavuode sekä yksi varavuode. Keittiötilassa on myös kaksi runkopatjavuodetta 80 x 200 cm. Makuuhuoneen varustukseen kuuluvat luonnollisesti yöpöytä ja yölamput.

Vuoteet on varustettu patjoin, tyynyin ja peitoin. Muistathan, että vuoteissa on hygieniasyistä aina käytettävä liinavaatteita, joita vuokraamme hintaan 7€ / pakkaus (tyynyliina + lakanat). Voit tuoda vaihtoehtoisesti omat liinavaatteet mukanasi.

Näkymä huoneen ikkunasta on laajoille pelloille. Grillimaja antaa näkösuojaa tien suuntaan. Huone on aamuauringon puolella, ikkunassa on sälekaihtimet.

Oleskelutila

Huoneen ikkunoista avautuu näkymä pelloille ja puutarhaan. Aamuauringon puolella olevissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Kahden ja kolmen hengen sohva sekä sohvapöytä muodostavat mukavan oleskeluryhmän. Puinen sohva, joka toimii vuoteena, sekä nahkainen nojatuoli kuuluvat kalustukseen. Viihtyisyyttä lisäävät ikkunoilla olevat lamput. Huone toimii myös ruokailutilana, jossa on suuri ruokapöytä ja tuolit. Erikoisuutena on valkoinen piano, jota voi vapaasti soittaa. Tunnelmaa luo pieni pöytälamppu, ja käytettävissä on myös radio.

Kuitukaapeli mahdollistaa internetyhteyden (WiFi) samoin sitä kautta toimii TV. WiFi-yhteyden luomiseksi tarvittavat tiedot löytyvät mm. ohjekansiosta.

Kylpyhuone

Keittiöstä pääsee kylpyhuoneeseen, jossa on tilava suihkukaappi, käsienpesuallas sekä wc. Pikkulapsille on potta sekä lasten wc-rengas.

Peilikaapista löytyvät shampoot ja pesunesteet, hammastahna, -mukit, pesusienet. yms. Allaskaapissa on siivousvälineitä.

Hiustenkuivain on käytettävissä, samoin käsi- ja kylpypyyhkeet, käsipaperia, roskakori, käsienpesuneste sekä käsidesi ja ohjeet käsienpesuun.

Keittiö

Hyvin varustetussa keittiössä on yhden altaan tiskipöytä lämmin- ja kylmävesihanoineen. Tiskipöydän yläpuolella on kuivauskaappi astioille. Liesi on varustettu unilla ja sen yläpuolella on liesituuletin sekä maustehylly.

Työskentelytasolta löytyvät kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin sekä mikroaaltouuni. Varusteluun kuuluu tilava jääkaappi-pakastin.

Seinäkaapistoissa on tilaa astioille sekä ruokatarvikkeille. Työskentelytason alla on myös kaappeja ja laatikoita mm. ruokailuvälineille ja muille keittiötarvikkeille.

Astianpesutarvikkeita sekä jäteastiat jätepusseineen löytyvät tiskipöydän alakaapista.
Siivouskomerosta löydät pölynimurin sekä muita siivousvälineitä, sekä silitysraudan että silityslaudan. Ulkosaunan pesuhuoneessa oleva pyykinpesukone on käytettävissäsi.

Astianpesutarvikkeita sekä jäteastiat jätepusseineen löytyvät tiskipöydän alakaapista.

Siivouskomerosta löydät pölynimurin sekä muita siivousvälineitä, sekä silitysraudan että silityslaudan. Ulkosaunan pesuhuoneessa oleva pyykinpesukone on käytettävissäsi.

Eteinen

Eteisen varusteluun kuuluvat naulakko, hattuhylly, lokerikko kengille ja sisäjalkineille sekä peili. Naulakosta löytyy taskulamppu ja vaateripustimet.

Kuisti

Lomahuoneisto Honeyn pihan puolella on kuisti, jossa pöytä ja tuolit. Viihtyisyyttä lisäävät kesällä kukkaset, talvella/joulun aikaan jouluvalot ja muut koristeet.

Asukkaiden käytettävissä on laaja puutarha-alue, ranta ja pelikenttä.

Siivous ja puhtaanapito

Olemme ympäristöystävällinen ja noudatamme jätteiden lajitteluohjeita, joita löytyy myös vuokramökeistä.

Lajittelu

 1. Bio- ja sekajäte sisältää etupäässä elintarvikkeita. (astia tiskialtaan alla)
 2. Poltettava jäte, paperit pakkaukset, pahvit jne. (astia tiskialtaan alla)
 3. Lasi-, metalli- ja muovijäte laitetaan isoimpaan astiaan.

Siivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta virustartuntojen estämiseksi. Käsienpesuohjeet on jaettu kylpyhuoneisiin, joista löytyy myös käsidesi.

Käytämme ekologisia puhdistusaineita.

Paloturvallisuus

Mökissä on palovaroitin sekä sammutuspeitto. Eteisessä on palosammutin. Turvallisuusohjeet löydät tulostettuina huoneistosta.

 • Majoitustilat ovat savuttomia. Jos tupakoit, laita tumpit niille varattuihin astioihin. Ei pihalle eikä esim. grillihiilien joukkoon.
 • Vuoteisiin kuuluvat patjat, peitot ja tyynyt. Ehdottomasti on aina laitettava vuoteisiin lakanat ja tyynyliinat (omat tai vuokratut 7 €/setti).
 • Kylmä vesijohtovesi on juomakelpoista. Majoitustiloissa on saatavilla lämmin vesi ympäri vuoden, sisä-WC.
 • Pyykkiä voit pestä saunalla olevalla pesukoneella. Silitysmahdollisuudet majoitustiloissa.
 • Majoitustiloissa on perussiivousvälineet (lattiaharja, pölynimuri, moppi, pesuaineet).
 • Lähtiessäsi pesethän astiat. Välineet allaskaapissa, Villa Hennassa tiskikone.
 • Huolehdi siirtämäsi tavarat/astiat omille paikoilleen.
 • Täytä matkustajakortti. Kiitos, kun annat sähköpostiosoitteesi.

Kuvia lomahuoneistosta