Elämän juhlahetkistä kauniita muistoja  

Juhlat

On aika viettää juhlaa

Onnellisia ovat ihmiset, jotka löytävät elämässään aiheen juhlaan. Yhteisöllisyys, nauru ja yhdessä iloitseminen voivat jopa antaa lisää elinvuosia, ainakin ne tervehdyttävät.

Syntymäpäivät, sinun juhlasi

Oletko kesänlapsi, syntymäpäiväsi on kukkivan luonnon aikaan? Vietä erityinen juhlasi maaseudun idullissä. Voit kuulla satakielen laulavan sinulle onnittelulaulun. Juhli perheen, suvun ja ystävien kanssa. Toki muinakin vuodenaikoina paikkamme soveltuu juhlan viettoon. Tunnelma voi olla rento tai juhlavampikin, aivan kuten sinulle sopii. Tarjoilut voit valmistaa lomahuoneisto Honeyn keittiössä, tai vaihtoehtoisesti päärakennuksen tuvassa. Paikkakunnalta löytyy myös henkilöitä huolehtimaan keittiöpuolesta. Kylmäsäilytystilaa löytyy riittävästi. Pitkän matkan päästä tulleille on tarjolla hyvät yöpymispaikat (Villa Anne , Villa Henna  ja huoneisto Honey), joten ei tarvitse aivan heti lähteä kotimatkalle. Grillimökit, aito suomalainen puulämmitteinen sauna, pihapelit jne. ovat vapaasti käytettävissä.

Silfvastas Holiday Homes on ollut mm. 35-, 60- ja 70-vuotissyntymäpäivien juhlapaikkana.  Hauskaa on ollut. Päivänsankari ja muu juhlaväki ovat olleet tyytyväiset paikkaan ja sen tarjoamiin mahdollsiuuksiin.

Polttarit ”Polter Abend”

Miksei voisi viettää erilaisessa ympäristössä, maaseudulla, viimeisen sinkkuillan kavereiden ja ystävien kanssa? Silfvastas Holiday Homes on hyvien yhteyksien päässä ja tarjoaa leppoisat puitteet sekä juhlia että majoittua.

Grillimökissä valmistuu maittava ateria juhlijoille. Puulämmitteisessä saunassa mahtuu kylpemää jopa kymmenen henkilöä.  Yöpymispaikat löytyvät liki parille kymmennelle henkilölle.

Meillä on mukavia muistoja viime kevättalvella pidetyistä polttareista. Kymmenen Suomessa työskentelevää Thaimaasta kotoisin olevaa naista juhlivat paikassamme. Varsinainen hääjuhla oli tarkoitus sitten viettää morsiamen omassa kotimaassa. Mökki oli koristeltu ja pöytä notkui herkuista, joista isäntäväkikin pääsi nauttimaan. Naiset iloitsivat ja tanssivat Kajn soittaessa ja laulaessa. He tuntuivat viihtyvän paikassamme, joten uskoisin sinunkin olevan samaa mieltä.

Hääjuhla

Silfvast Holiday Homes’n pihapiirissä on vietetty ennenkin hääjuhlia, toki sukulaispiirissä.  Viime kesänä täällä juhlittiin ukrainalaisia häitä. Pari vihittiin vanhan omenapuun alla. Juhlaruuat valmistettiin meidän tuvassa ja tarjoiltiin puutarhaan levitetyn telttakatoksen alla.  Tuolit ja kauniisti katetut pöydät seisoivat koristeltuina pihanurmmikolla. Isäntä otti haitarinsa ja kajautti soittaa häämarssin. Täällä oli sen verran porukkaa, että majoitimme osan myös päärakennukseen sekä saunan oleskelutilaan. Kaikki onnistui todella hyvin.

Kuvittele viettäväsi häät maalaisympäristössä luonnonhelmassa kauniin puutarhan keskellä! Taivas vain kattona, nurmi lattiana ystäväjoukon kanssa iloiten. Ei varmaan hullumpi ajatus, varsinkin, jos sää on suosiollinen. Sateen sattuessa tilaisuus voidaan viettää päätalon salissa.

Tehdään yhdessä juhlapäivästäsi ikimuistoinen!

Päivän sankari ja juhlijat luotte itse juhlan tunnelman ja Silfvastas Holiday Homes tarjoaa puitteet ja majoituksen, tarvittaessa alihankintana pitopalvelua ja juhlakoristelua.

Juhlat syntymäpäivät Silfvastas Holiday Homes  Palvelut Hääjuhla Silfvastas Holiday Homes     Palvelut Häät Silfvastas Holiday Homes  Palvelut häät puutarhassa Silfvastas Holiday Homes  Palvelut polttarit thainaiset studio Silfvastas Holiday Homes  Palvelut syntymäpäiväjuhla kahvilla puutarhassa Silfvastas Holiday Homes