Uutta virtaa virkistymällä!

Virkistystoiminta

Vuokraa mökki Uudeltamaalta. Kaipaako työporukkasi uutta virtaa arjen aherrukseen? Oletko kenties muuten väsynyt elämän haasteissa? Voisiko mökkeily maalaisympäristössä olla vaihtoehto viettää virkistyspäivää tai -viikonloppua?

Ympäristön muutos virkistää

Luonnonrauhalla on ihmiseen vahva vaikutus. Hiljaisuus jo sellaisenaan tuo levollisen olotilan. Kaunis ympäristö ja kosken kohina saunarannassa auttavat unohtamaan työkiireet, ja muut elämän paineet helpottuvat. Kyläraitti ja metsäpolku kutsuvat liikkumaan, kävellen, juosten tai pyöräillen. Pihalla ulkopelit, sulkapallo ja frisbee-golf vaikka leikkimielisessä kilpailussa luovat yhteishenkeä.

Metsätie vie laavulle, jossa voit paistaa makkaraa ja syödä evääsi. Palanpainikkeeksi nautit nuotiolla keitetyt retkikahvit. Täydellistä!

Lue, pelaa, musisoi

Musiikkistudiossa on pieni kirjasto, josta voit löytää lukemista. Nykyisenä someaikana voisitkin koota kaverit yhteen pelaamaan lautapeliä, kuten Halmaa, Afrikantähteä, Momopolia jne. Heittäytyä lapsenmieliseksi. Saat soittaa vapaasti pianoa ja laulaa omaksi iloksesi.  Isäntä-Kaj on innokas soittamaan haitaria tai pianoa ja laulaa sekä laulattaa yhdessä. Miltä kuulostaa?

Ruokailua mökissä ja grillissä

Hiilet hehkuvat grillissä ja herkut kypsyvät hiljalleen. Ympärillä tutut työtoverit tai ystävät. Hiljaisuutta tai hersyvää naurua, tunnelmaa, jossa on hyvä viipyillä. Lähikalakaupasta ostettu tai itse pyydystetty tuore kala savustuu savustuslaatikossa. Mökeissä (Villa Anne, Villa Henna ,huoneisto Honey) on tietysti myös oikein hyvät ruuanlaittomahdollisuudet

Sauna

Jokaisessa mökissä on toimivat peseytymistilat, suihkut ja Villa Hennassa oma sähkösauna. Kuitenkin aidon suomalaisen puulämmitteisen saunan löylyt luovat oman tunnelmansa. Viihtyisässä saunakammarissa voit istua iltaa yksin tai yhdessä toisten kanssa takkatulen loimutessa. Kuistilta aukeaa näkymä koskelle. Pimeänä ja kirkkaana iltana taivas lukemattomine tähtineen on uskomattoman kaunis.

Hyvä yöuni vuokramökissä

Päivän päättyessä hyvät yöunet siisteissä vuokramökeissämme. Oikeastaan et tarvitse tuoda muuta kuin henkilökohtaiset tavarasi. Lakanoita vuokraamme, mutta omatkin voit ottaa mukaasi. Mikäli muille sopii ja on kenties vaikeuksia saada lemmikki hoitoon, niin ei hätää, ota se seuraksesi.

Silfvastas Holiday Homes on sinulle, joka tarvitset lepoa ja virkistäytymistä työ- ja muista arkielämän haasteissa.

Virkisty metsä laavu luonto Silfvastas Holiday Homes Virkistäytymistä vuokramökissä saunaranassa kosken partaalla Silfvastas Metsätie vie laavulle retkielämys Silfvastas Holiday Homes Takkatuli luo tunnelmaa sauna virkistystä Silfvastas Holiday HomesLemmikki koira luonto metsä virkisty Silfvastas Saunan kammari virkistystä lepoa Silfvastas Holiday Homes Virkistystä makeasta unesta vuokramökki Silfvastas Holiday Homes Silfvastas Holiday Homes aurinko virkistää vuokramökkeilijää