Aktiviteetit mökkilomailijoille | Silfvastas Holiday Homes
Siirry sisältöön

Aktiviteetit ja mukavuudet

Aktiviteetit

Pelaa, lue, leiki ja pidä hauskaa, kuntoile

Aiemmin varastona toiminut tila on saanut uudet kasvot. Siitä tehtiin eräänlainen harrastehuone. Sadesäällä voit mennä sinne viettämään aikaa. Lapsille on leikkinurkkaus, josta löytyy leluja, pelejä ja kirjoja ja piirustusvälineitä.

Huoneessa on biljardipöytä, koronapeli, fortuna- ja labyrinttipeli. Kun ulkona on huono sää eikä ole oikein polkupyöräkeli, niin täällä voit polkea kuntopyörää.

Kuntoasi voit kohottaa myös stepperin avulla tai pomppimalla trampoliinilla. Käsipainoinoja nostamalla lihaskuntosi paranee. Tavallinen hyppynaru on oiva välinen myöskin kunnon kohottamiseen. Jumppapallo ja selätin hoitavat kehoasi tehokkaasti.

Harrasta ulkona monenlaista

Avara piha-alue mahdollistaa yhteisen ajan viettämisen ulkosalla. Kesällä voit pelata frisbeegolfia tai sulkapalloa. Tikanheitto on mukava yhteinen kesäpeli, kuten myös nk. ”mölkky”.

Voit kalastaa joesta. Astu veneeseen ja tee soutumatka jokea ylävirtaan. Joen vesi on uintikelpoista, vaikkakin väri on ruskeaa. Se johtuu savisesta maaperästä.  Sekä Villa Hennan että saunan rannassa on laituri, joista pääset uimaan. Tallissa on eri kokoisia polkupyöriä. Ota sieltä itsellesi sopiva, hyppää satulaan ja nauti maalaismaisemasta.

Moni kaipaa lepoa ja hiljaisuutta. Metsässä mieli rauhoittuu luonnon ääniä kuunnellessa. Istu kosken rantakivelle asetetussa tuolissa, kuuntele veden solinaa ja heitä huolesi ja ole vain – tässä ja nyt.

Lapinjärvellä

Uimarannat, näköala, retkeily: Luonto ja retkeily

Kuntorata/hiihto http://www.visitlapinjarvi.com/luonto-ja-retkeily.html

Kulttuuripolku

Lasten leikkipuisto Lapinjärven kirkolla

Lähiympäristössä

Golf: Golf KouvolaGolf Porvoo

Frisbee-Golf -rata: Liljendal frisbeegolf

Tennis: Tennis KouvolaTennis Porvoo,

Vaellus: Vaellusreitit PorvooRepoveden kansallispuisto

Hiihto / Laskettelu: Messilän Laskettelukeskus

Tanssipaikka: Kallioniemi

Uimahalli: Uimahallit

Huvipuisto: Tykkimäki, Kouvola

Kotieläinpiha: Kilkkilän Farmi, Vuolenkoski Iitti

Kouvolan luontopolut: Kouvola.fi

Loviisan kulttuuri- ja vapaa-aika: Loviisa.fi

Mukavuudet

Internet

Kaikissa majoitustiloissa on nopea ja hyvin toimiva internetyhteys (WiFi). Sen käyttö on ilmaista ja tunnukset ovat löydettävissä laitteesta ja ohjekirjasta.

Pysäköinti

Majoitustilojen läheisyydessä on reilusti ilmaista pysäköintitilaa useammallekin autolle. Paikkaa ei tarvitse varata erikseen.

Lemmikkieläimet

Voit tuoda lemmikkieläimesi mukanasi. Eläimen tulee olla hallittavissa, tarvittaessa pidettävä kytkettynä. Ethän päästä sisätiloissa eläintä vuoteisiin tai sohville. Perimme lemmikkien oleskeluajalta 20 €. Itsellämme on kolme pientä koiraa.

Ruoka ja juoma

Majoitustiloissa on hyvin varustetut keittiöt, joissa on tarvittava laitteisto ja astiasto ruuanlaittoon ja ateriointiin. Löydät myös tiskauksessa ja siistimisessä tarvittavat välineet.

Kaapeista löytyvät syöntikelpoiset elintarvikkeet ovat käytettävissäsi (esim. kahvi, tee, sokeri, suola, mausteet jne.).

Aamiaista varten voit varata ensimmäiseksi aamuksi tarvikkeet hintaan 7 €. Varsinaista aamiaista emme valitettavasti toistaiseksi tarjoa.

Hiiligrillin hehkussa valmistuvat monenlaiset herkut, niin makkarat kuin pihvit ja vihannekset. Tilavissa grillimajoissa voitte kokoontua nauttimaan ateriastanne ja istua iltaa yhdessä.

Paikallisia ruokailupaikkoja ja elintarvikeliikkeitä: