Siirry sisältöön

Juhlat

Onnea on löytää aihetta juhlaan. Yhteisöllisyys, nauru ja yhdessä iloitseminen tervehdyttävät niin ruumiin kuin sielunkin.

Syntymäpäivät, nimipäivät, joulu ja uusi vuosi

Juhli perheen, suvun ja ystävien kanssa.

Kaikkina vuodenaikoina paikkamme soveltuu juhlan viettoon, kuten esim. pikkujoulun ja varsinaisen joulun ajan viettoon, samoin uuden vuoden vastaanottajaisiin. Majoitustilojen keittiöissä voit tehdä tarjoiluvalmisteluja. Kylmäsäilytystilaa löytyy riittävästi.

Pitkämatkalaiset voivat yöpyä, joten ei tarvitse aivan heti lähteä kotimatkalle. Grillimökit, aito suomalainen puulämmitteinen sauna, pihapelit jne. ovat vapaasti käytettävissä.

Tähän mennessä Silfvastas Holiday Homes on ollut mm. 35-, 60- ja 70-vuotissyntymäpäivien juhlapaikkana.  Hauskaa on ollut. Päivänsankari ja muu juhlaväki ovat olleet tyytyväiset paikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Polttarit ”Polter Abend”

Viimeinen sinkkuilta yhdessä ystävien kanssa maaseudulla.

Aina ei tarvitse olla jotakin ekstreemiä kokemusta. Joskus on hyvä viettää aikaa yhdessä parhaiden ystävien kanssa, jutellen, pitäen hauskaa nauttien grillaamisesta ja saunomisesta..

Meillä on mukavia muistoja aiemmin täällä pidetyistä polttareista. Eräs porukka juhli Thaimaassa avioon vihittävän ystävän sinkkuiltaa. Pöydät notkuivat herkuista, joista isäntäväkikin pääsi nauttimaan. Naiset iloitsivat ja tanssivat Kajn soittaessa ja laulaessa. He tuntuivat viihtyvän paikassamme, joten uskoisin sinunkin olevan samaa mieltä.

Hääjuhla

Silfvast Holiday Homesin pihapiirissä on vuosien kuluessa vietetty suvun häitä. Vanha omenapuu on todistanut monet juhlat. Mielenkiintoinen kokemus olivat ukrainalaiset häät, jossa pari vihittiin vanhan omenapuun alla. Juhlaruuat valmistettiin meidän keittiössämme ja tarjoiltiin puutarhaan levitetyn telttakatoksen alla. Kauniisti katetut ruokapöydät tuoleineen oli sijoitettu pihanurmelle. Isäntä otti haitarinsa ja kajauttaa soitti häämarssin.

Tehdään yhdessä juhlapäivästäsi ikimuistoinen!

Päivän sankari ja juhlijat luotte itse juhlan tunnelman ja Silfvastas Holiday Homes
tarjoaa puitteet ja majoituksen,tarvittaessa alihankintana pitopalvelua ja juhlakoristelua.