Siirry sisältöön

Kurssit ja koulutukset

Elämä on jatkuvaa oppimista. Haluaisitko pitää kurssin tai kenties
kouluttaa toisia jostakin aiheesta?

Oppia ja opettaa

Onko teillä suunnitteilla tulla työporukkana pohtimaan ja kehittämään yhdessä työpaikan toimintaa? Vaihtelevissa puitteissa saattaa syntyä uusia ideoita. Luonto ympärillä virkistää.
Olisiko sinulla joku aihe, josta voisit opettaa toisia? Sienikurssi tai vaikka kerrot luonnonyrttien käytöstä tai joku muu.

Useamman päivän kestävien tilaisuuksien ajan täällä voitte hyvin majoittua. Suuri piha-alue peleineen on myös käytettävissä. Saunomaan pääsette, samoin grillit ovat käytössänne.

Hyvinvointiryhmille kursseja

Ihmisiä kiinnostaa oma hyvinvointi. Olisiko sinulla aiheesta jaettavaa toisille? Vedätkö jotakin liikunnallista tai rentoutumisryhmää, meditaatio, jooga tms.? Kokoa ryhmä tänne Silfvastas Holiday Homes’n rauhaisaan ympäristöön.

Polkupyöräily, sauvakävely, metsäretki, kaikki nämä ovat mahdollisia. Saunominen rentouttaa. Oiva hetki esitellä hyvinvointituotteita ja hoitoja, joita edustat.

Harrastusryhmät

Oletko etsinyt paikkaa, jonne voisit koota harrastusryhmäsi yhteen? Kirjoituspiiri, lukupiiri, maalausryhmä tai vaikka musiikkiryhmä tms. voisi kokoontua tänne hakemaan vaihtelua ja uutta innoitusta. Kurssit maalaismaisemassa inspiroivat uudella tavalla.

Silfvastas Holiday Homesin isännän, Kajn elämässä musiikilla on ollut aina merkittävä rooli. Hän on sovittanut kuoroille musiikkia, tehnyt äänitteitä sekä esiintynyt vuosien mittaan monenlaisissa tilaisuuksissa. Täällä on peräti kolme pianoa, joten soitonopetus ja harrastaminen onnistuu.

Koirien ystäville

Olemme koiraystävällinen majoituspaikka. Voisit koota esim. pentutapaamiseen uudet omistajat koiriensa kanssa. Eläinten käsittelyyn ja koulutukseen liittyvät kurssitkin ovat mahdollisia, jos sellaisia pidät.