Te teette sen - menestyksemme. Kiitos!

Referenssit

Silfvastas Holiday Homes – suosittu ja suositeltu, erinomaiseksi havaittu

Erinomainen asiakasarvio on kuin kiitoskortti, jonka kaikki näkevät.”

  • Vuonna 2018 Booking.com palkitsi jälleen Sifvastas Holiday Homes’n vuotuisella Guest Review Award -palkinnolla. Erinomainen asiakasarvio 9.5 on suuri saavutus, sillä näin onnistuneen asiakaskokemuksen tuottaminen on vaatinut omistautumista, intohimoa ja paljon työtä.
  • Suosio on jatkunut tälle vuodelle 2019, jolloin pisteitä on ollut tähän mennessä 9.6!

Palautetta myös vieraskirjoista eli Mökkikirjoista

Majoitustiloissa olevat mökkikirjat kertovat omaa tarinaansa asiakkaiden kokemuksista. On hienoa saada kuulla onnistumisestamme, sillä se rohkaisee jatkamaan. Toisaalta emme pystyisi kehittämään palveluamme, ellei välillä tulisi myös rakentavaa palautetta, kuten esim. toiveita, korjaus- ja parannusehdotuksia. Niistäkin tulee kiittää ja pyrkiä sitten mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan asikkaiden toiveita.

Mökkikirja Silfvastas Holiday Homes

 

Villa Anne 02.-05.01.2019

”Many thanks to the owners for the rest. The sauna and the barbecue were wonderful. We liked everything. Maybe, some day we will come back here.” Lepo, sauna, grilli – pitivät kaikesta. Jonakin päivänä kenties tulevat uudestaan. Family from St Petersburg.

Villa Anne 08.-10.01.2019

”Jokainen suosittelee loma-asuntoasi. Paljon kiitoksia. P.S. Hei erittäin hyvä koirasi.”Family from St. Petersburg.

Villa Henna 18.-20.2.2019

Kursseja Mustila Arboretum majoitus Silfvastas Holiday Homes

”Oli rentouttavaa viettää vuosipäivää todella viihtyisässä mökissä. Lämmin kiitos isäntäväelle.” Pariskunta viettämässä yhteistä vuosipäivää.

Huoneisto Honey  31.12.2018 – 2.1.2019

”It was a great pleasure to spend our little holiday in your house!!! Thanks a lot, a great house. Happy New Year!” A family from St.Petersburg

Vuokramökki on saanut joulukuusen kuistille.

Kuvat puhuvat puolestaan, monesti enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä muutamia kuvia, joilla ”pikkutaiteilijat” Espanjasta, Venäjältä ja Virosta ovat .kuvittaneet mökkikirjaa. On perhepotretti, muistoja Muumimaasta ja äiti on ollut soutelemassa joella.

.

16.-18.8.2019 Villa Anne

Kiitokset isäntäväelle! Hyvät puitteet yöpyä, tilat toimivat. Kiitokset hyvästä palvelusta mm. sauna. Mikäli liikumme täällä päin toistekin, niin yösijaa toivomme saavamme täältä. Lämpimästi voi suositella toisillekin.

Helena, Pekka, Karri, Jonne, Kati ja Ari  Suosittu kohde on sauna

 

 

 

 

 

 

 

18.8.-198.2019 Villa Anne

Very cosy house, great sauna, incredible nature. Everything is here, at Silfvastas Holiday Homes, all – in one. Wish you all the best!

Hyvin kodikas talo, suurenmoinen sauna, uskomaton luonto. Kaikkea on täällä Silfvastas Holiday Homes’ssa, kaikki yhdessä. Toivotamme teille kaikkea parasta!

Maria, Anastasia, Eugenii, Nikita

Taasianjoen maisemissa koski solisee

24.-25.8.2019 Villa Anne

This place looked good in Booking.com but in reality it was and is excellent. It is very cozy and has everything you need for a comfortable stay. So in short, 10 points out of 10.

Tämä paikka näytti Bookingcomissa hyvältä, mutta todellisuudessa se oli ja on erinomainen.  Se on viihtyisä ja siellä on kaikki, mitä tarvitset mukavaan oleskeluun. Joten lyhyest: 10 pistettä 10:stä!

Artur, Sam, Tönis et co.

Taasianjoki

 

7.-8.9.2019 Villa Anne

Thank you very much. We had a great week-end in your place. It is very nice. Thank you for everything!

Hyvin paljon kiitoksia. Meillä oli suurenmoinen viikonloppu paikassanne. Se on hyvin mukava. Kiitos kaikesta.

The russian guests

Arvostettu suosittu Silfvastas Holiday Homes

 

5.-9.8.2019 Villa Henna

Olimme täällä Villa Hennassa remonttia paossa ja samalla viettämässä mukavaa ja huoletonta lomaa. Teimme myös pieniä tutustumisretkiä lähiympäristöön. Parasta olivat kuitenkin Taasianjoen soutelut, ihanien koirakavereiden rapsuttelut, ystävällinen isäntä ja emäntä sekä isännän esittämä nautinnollinen musiikkituokio. Taivaan Isän siunausta toivottaen

Riitta ja Risto Hollolasta.

Suosittua on isännän haitarinsoiito