Ajankohtaista

14.6.2018

Vuokraa lomamökki, suuntana itä-Uusimaa

Lapinjärvi Pukaro Taasianjoki Silfvastas Holiday Homes

Odotatko innolla ja kärsimättömänä, että pääset kesälaitumille? Jotkut nyppivät kammasta piikkejä päivä päivältä seuratessaan  jäljellä olevia päiviä odottaessaan loman alkua.  Joku tuttu on laittanut facebook:iin laskurin nähdäkseen sekuntien tarkkuudella ajan loman alkuun.

Meillä on ollut ihana toukokuu tänä vuonna. Hellepäiviä on osunut kuukauteen enemmän kuin niitä on yleensä keskimäärin koko kesänä. Onnellinen olet sinä, jonka vuoro oli lomailla juuri silloin. Luonto on antanut parastaan, lämpöä ja kaiken kukkaloiston.

Lomalla on hyvä vaihtaa kokonaan ympäristöä, mikäli se on mahdollista. Silloin pääsee arkikuvioista ja työasioista parhaiten eroon eikä mieti tekemättömiä töitä. Millainen on sinun toivelomasi?

Mökki, sauna ja onki

Suomalaisena kuulut kenties siihen kansanosaan, joka viettää lomansa omalla tai sukunsa mökillä. Ei suinkaan hassumpi tapa lomailla. Istut kesäiltana laiturinnokassa narraamassa pikkukaloja, ei kiirettä mihinkään. Ajatuksesi vaeltavat kuin poutapilvet kesäisellä taivaalla. Rentoa elämää!

Välillä saattaa toki sukua ja tuttavia pörähtää pihaan. Kivahan se on tavata, mutta voi käydä pahimmassa tapauksessa niin, että joudutkin passaamaan koko sakkia. Vierailijat ovat kuin olisivat tulleet hotelliin. Kiristelet hampaitasi ja toivot, että olisit jossakin muualla.

Koti pyörien päällä

Minun lapsuudessani meillä oli tapana  vanhempieni ja veljeni kanssa lähteä kiertämään autolla Suomea. Teltta, makuupussit, evästä ja kaasukeitin mukaan Anglian takakonttiin ja menoksi. Aika monessa paikassa tulikin käytyä. Nykyään ei kai kukaan telttaile, no ehkä nuoret jossakin festareilla. Kenties sinulla onkin matkailuvaunu, joka on kuin liikkuva koti ja sen voi sitten illan tullen parkkeerata sopivaan paikkaan. Matkailu avartaa ja onhan omassa maassamme paljonkin tutustumisen arvoista.

Ehkä nyt tekisitkin toisin!

Kaikilla ei ole kesämökkiä eikä matkailuvaunua. Yksi vaihtoehto onkin vuokrata loma-asunto. Ei sen tarvitse olla kaukana eikä siitä tarvitse maksaa huikeita summia.

Oletko kuullut joskus nimen Silfvastas Holiday Homes? Mitäpä, jos tulisit tutustumaan meihin. Me eläkkeellä oleva pariskunta pyöritämme matkailuyritystä täällä itäisellä Uudellamaalla, Lapinjärven kunnassa valtatie E6:n varrella.

Täällä entisen maatilan suurehkolla tontilla Taasianjoen varrella seisoo kaksi hirsimökkiä, Villa Henna ja Villa Anne, jotka olemme kunnostaneet ja varustaneet todella viihtyisiksi. Puulämmitteinen sauna antaa sinulle nautinnollisia hetkiä.  Illalla istuskelet kuistilla kuunnellen satakielen kaunista laulua tai sepelkyyhkysen pulputtavaa kujerrusta. Auringon lämmin hehku sen laskiessa peltojen taakse hivelee silmiä. Hiljaisuutta ja rauhaa, lepoa sieluun saakka!

Täältä käsin voit lähteä tutustumaan moniin Kymenlaakson tarjoamiin nähtävyyksiin. Tykkimäki, Aqvapark, Verla ja Repovesi,  vanha kaupunki Porvoossa ja jokiristeily, Lappeenranta hiekkalinnoineen ja muine nähtävyyksineen kuten Kehräämö sekä Kotka puistoineen ovat kokemisen arvoisia. Päivän retken jälkeen saunomaan, sitten mökkiin lepäämään ja odottamaan seuraavan päivän seikkailuja.

Paikan päällä on mahdollisuus soudella joella, pelata sulkapalloa, frisbee-golfia tai heittää tikkaa. Grillimökeissa valmistuu mukavasti kesäateria. Koko piha-alue on vapaasti käytettävissäsi.

Ethän halua maksa liikaa mökkilomastasi

Taasianjoen ranta Villa Henna vuokraa maaltaTäällä olet vieraanamme enemmän kuin vain asiakkaamme. Meille on ilo tarjota parastamme ja saada sinut viihtymään. Vuokrahintamme ovat kohtuulliset eivätkä toivon mukaan rasita lomabudjettiasi kohtuuttomasti. Neuvotellakin voidaan sopivasta hinnasta. Ensinnäkin maksat vain yöpymisestä eikä henkilöluvun mukaan. Toiseksi hintaan sisältyy monenlaista ilmaista palvelua, kuten polkupyörät, sauna, grillit jne.

Pakkaa porukka autoon ja suuntaa keula kohti Silfvastas Holiday Homes’a!

HelsinkiEast odottaa! Täällä olemme valmiina sinua varten!

 

 


Takaisin ajankohtaista sivuille