Siirry sisältöön

Stugan Villa Anne

Timmerstuga (60m2), boytan ligger på två våningar.

Villa Anne är lämplig för en familj eller sex vuxna. Du kan även boka en separat vedvärmd bastu.

Plats och omgivning

Villa Anne är en trevlig tvåvånings timmerstuga. Den byggdes på en trädgårdliknande tomt vid floden Taasia. Den skyddade ingången till stugan är i riktning mot floden och solnedgången. Villa Anne har en takbelagd öppen veranda på ingångssidan. Interiören i Villa Anne renoverades år 2016 då väggarna, taket och golvet målades om.

På sommaren finns det framför stugan en gräsmatta och trädgårdsmöbler. Bredvid stugan finns det en mysig grillhydda. Mellan stugorna Villa Anne och Villa Henna finns det en häck som delar åt gårdarna.

Grannar

Den närmaste grannen bor på andra sidan floden. Därifrån ser man närmast hästarna som befinner sig på gården. Villa Anna är i ett skyddat och lugnt ställe.

Layout

Stugan har två våningar. Från den takbelagda verandan kommer du in i hallen. Till höger har du tillgång till loungen som har ett litet men funktionellt kök. Badrummet är direkt på vänster sida då du stiger in i vardagsrummet. Från bottenvåningen leder går det trappor upp till ett halvöppet loft. Det rummet fungerar som ett sovrum. Trappan har en barnsäkerhetsport. Fönstret på övervåningen vetter mot öst i riktning mot trädgården och har persienner. Balkongen på övervåningen ser ut över floden.

Bottenvåningen

Rummet har en divansoffa som man kan förvandla till en dubbelsäng på 150 x 200 cm. Madrasser, kuddar och täcken finns inne i divanlådan. Det finns ett soffbord framför soffan. I rummet finns det dessutom två fåtöljer, en TV och en Blu-ray-spelare med några filmer. Det finns också ett matbord för 6 personer. Det finns även tillgång till en hög stol för barn och extra pallar.

Kök

Det finns ett kompakt kokvrå med handfat, diskbänk, en spis med ugn och en fläkt. På diskbänken finns en kaffekokare, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn. Dessutom finns det ett kylskåp med frysfack. Under diskbänken finns lådor med bestick och extra köksredskap.

Badrum

Villa Anne har ett rymligt badrum med toalett, dusch och ett handfat med bordsyta på bägge sida. Förutom spegelskåpet finns det standardskåp och lådor. Det finns en potta för småbarn och en barntoalettring. Spegelskåpet innehåller schampo och flytande tvål, tandkräm, muggar och andra tillbehör. Du hittar hand- och kroppshanddukar, näsdukar, en papperskorg, instruktioner för korrekt handtvätt, samt tvål och desinfektionsmedel. Det finns en hårtork.

Korridoren

I korridoren finns en garderob och en hatthylla. I korgen finns det tofflor för kunder att låna. Dessutom finns det klädhängare och ficklampa.

Veranda

På den takbelagda verandan finns ett litet bord och några stolar.

Övervåningen (andra våningen)

Det finns sängar för fyra personer: En dubbelsäng, två enkelsängar, en barnsäng och en spjälsäng för spädbarn. Det finns nattduksbord och lampor bredvid sängarna. Madrasser, kuddar, täcken etc. ingår naturligtvis. Du kan antingen hyra sängkläder för 7 €/set (lakan+ örngott) eller ta med egna. Observera! Sängarna måste alltid ha lakan p.g.a. hygienskäl!

Anvisningar för sortering av sopor

 1. Bio- och blandavfall består huvudsakligen av mat och matrester. (papperskorgen under diskbänken)
 2. Brännbart avfall, papper, kartong etc. (papperskorgen under diskbänken)
 3. Glas-, metall- och plastavfall sorteras separat i den stora behållaren.

Brandsäkerhet

Stugan har ett rök- och kolmonoxidalarm och en brandfilt. Det finns även en brandsläckare i korridoren. Säkerhetsanvisningar finns här, samt kopierade i stugan.

Städning och hygien

I städningen är vi särskilt noga med att förhindra spridningen av infektioner. Handtvättsanvisningar finns i badrummen. Vi använder ekologiska rengöringsprodukter.

 • Vänligen fyll i gästkortet. Vi vore mycket tacksamma om ni lägger till er e -postadress.
 • Alla våra hyresstugor är rökfria. Om du röker, lägg tobaksstumparna i askkopparna. Kasta dem inte på gården eller in i grillen.
 • Bränn inte stearinljus eller värmeljus inne i stugan.
 • Sängarna är utrustade med madrasser, täcken och kuddar. Det är obligatoriskt att alltid lägga lakan och örngott på sängarna (antingen ägna eller hyra för 7 € per set).
 • Du kan tvätta smutsbyk med tvättmaskinen i bastun. Strykjärn och strykbräda hittar du i stugan.
 • Boendet har grundläggande rengöringsutrustning (kvast, dammsugare, mopp, tvättmedel).
 • Tvätta disken före avresan.
 • Flytta alla föremål/behållare tillbaka till sina ursprungliga platser efter att ha flyttat dem från en plats till en annan. Samla ihop skräp och avfall och ha dem sorterat (bio/blandavfall; brännbart/plast; glas, flaskor och metallburkar).

Anvisningar för sortering av sopor

 1. Bio- och blandavfall består huvudsakligen av mat och matrester. (papperskorgen under diskbänken)
 2. Brännbart avfall, papper, kartong etc. (papperskorgen under diskbänken)
 3. Glas-, metall- och plastavfall sorteras separat i den stora behållaren.

Villa Anne