Silfvastas semesterlägenheter – Hyres stugor | Silfvastas Holiday Homes
Siirry sisältöön

Silfvastas semesterlägenheter – Hyres stugor

Företagets historia

Silfvastas är gårdens ursprungliga namn. Låt oss gå tillbaka över tre generationer till början av det förra århundradet. År 1906 byggdes ett stort bostadshus och hushållsbyggnader i byn Pukaro i Lapinjarvi. Lantbukarfamiljen levde av jordbruk och skogsbruk.

Med åren gick den yngre generationen från jordbruk till andra företag. Företaget Henna House Oy sålde Honkarakennes timmerstugor runt om i världen och musikföretaget Kaj Silfvast grundades.

Livet kan vara överraskande och det kan komma förändringar. Stugförsäljningsverksamheten upphörde så småningom, men det fanns två stugor kvar på platsen. Idén att starta ett stuguthyrningsföretag föddes. Senare byggdes också en bastustuga på platsen.

Förhållandena i familjen förändrades, liksom i verksamheten. Utrymmet som användes som kontor förnyades till ett rymligt fritidshus. På så sätt skulle hyresverksamheten kunna utökas.

Namnet Silfvastas Holiday Homes -med vilket stuguthyrningen drivs idag- tillade företagets namn Kaj Silfvast.
Villa Anne och Villa Henna är namngivna efter före detta familjemedlemmar. Semesterlägenheten Honey har fått sitt namn efter en hund.

Vårt företags personal

Vi, Kaj och Liisa Silfvast representerar företagets personal.

Vi värdesätter

  • Renhet i våra lokaler, renlighet i miljön, ekologi och bekvämlighet.
  • Kundvänliga upplevelser hela tiden under din vistelse.
  • Mys, funktionalitet, estetik och upplevelser för alla sinnen.

Mål

Vi vill erbjuder dig möjligheten att bo i lugn och ro ute på landsbygden och ha en semester, fest, möte etc. Vi ger dig en känsla av omtanke, service och gästvänlighet.

Vision

Vi upprätthåller och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att fortsättningsvis vara ett välkänt och respekterat turistföretag både i Finland som utomlands. Ett ställe till vilket det är trevligt att återvända igen.

Du kan också följa kundkommentarer från dessa länkar

www.Booking.com

www.Airbnb.fi

Du kan läsa kundkommentarer också här

 

I sammarbete med