Lomaile lupsakkaasti landella

Mökkivuokraus Silfvastas Holiday Homes

Silfvastas Holiday Homes – vuokramökkejä itä-Uudenmaalla Lapinjärven maalaiskunnassa ympäri vuoden

Lomalla vuokramökissä koti-Suomessa

Aina ei tarvitse mennä kauas, jotta loma tekee tehtävänsä virkistävänä kokemuksena. Täällä Pukaron kylässä Lapinjärven kunnassa löytyvät loistavat majoitustilat edulliseen hintaan.  Lomamökkimme (Villa Anne, Villa Henna ja huoneistomme (lomahuoneisto Honey) ovat ympärivuoden asuttavia. Majoitustiloihimme lämmin että juontikelpoinen kylmä vesijohtovesi. Jokaisessa rakennuksessa on oma sisä-WC ja hyvät peseytymistilat olennaisine kylpyhuonetarvikkineen. Käytettävissä on myös erillinen puulämmitteinen hirsisauna ja vuokramökki Villa Hennassa on sähkölämmitteinen sauna.

Mitä tarvitset mukaasi tullessasi vuokramökkiin?

Vuokratessasi mökin et tule mihinkään alkeelliseen korpimökkiin, vaan todella hyviin varustettuun lomamökkiin. Vuoteissa on vuodevaatteet (peitot, tyynyt, patjat), lakanoitakin vuokraamme 10€ / setti. Toki omat lakanatkin voit ottaa mukaan. Pyyhkeet kuuluvat vuokraan.

Voisi sanoa leikillisesti, että mitä ei mökeistä löydy, sitä et tarvitse jokapäiväiseen asumiseen. Yksityiskohtaisen luettelon varustuksesta löydät kunkin lomamökin kohdalta (Villa Anne, Villa Henna, lomahuoneisto Honey).

Tultuasi ei tarvitse olla heti kuivin suin, ruokakaapista löydät nimittäin teetä, kahvia, suodatinpapereita, sokeria, suolaa, puurohiutaleita/muroja. Pyynnöstä ja pientä maksua vastaan varaamme lisää aamiaistarvikkeita toiveittesi mukaisesti (leipää, levitettä, juustoa/leikkeleitä, tomaatteja, kurkkua, maitoa/mehua). Lähiympäristöstä löydät myös ruokailumahdollisuuksia, kuten esim. K-Neste Pukaron Paronin aamiainen ja lounas, Pizza Carnevalin hyvät pitsat ja kebabit. Varsinkin kesäisin on mukava kokoontua porukalla grillihiilten hehkuun nauttimaan makoisa ateria.

Mitä aktiviteetteja on tarjolla?

Kalastaminen on monelle se kesän suosittu harrastus. Siihen on mahdollisuus lähellä mm. Lapinjärvellä, missä on käytettävissä perämoottorilla varustettu vene. Lomamökkien läheisyydessä oleva joki sopii pikkukalojen naraamiseen mato-ongella, joskus myös isompikin kala tarttuu vieheeseen. Joki on sopiva myös vesiharrastuksiin, kuten esim. SUB-lautailuun, souteluun tai melontaan. Vaikka vesi näyttää ankean ruskealta, niin todellisuudessa se on hyvinkin kirkasta ja uimakelpoista.

Vuokramökistä tutustumaan Lapinjärven kirkonkylään

Lähiympäristöön voit helposti tutustua esim hyppäämällä polkupyörän satulaan. Ota itsellesi sopiva pyörä ja lähde matkaan. Lapinjärven kirkonkylään on noin puolen tunnin ajomatka. Paikkakunnan palveluista voit lukea oheisten linkkien kautta.

https://www.lapinjarvi.fi/fi/palvelut/liikunta ja_ulkoilu/uimarannat 

https://www.lapinjarvi.fi/fi/palvelut/matkailu_ja_vapaa-aika/kulttuuripolku

Helposti tutustumaan muihin itä-Uudenmaan matkailukohteisiin

Kohteestamme voit helposti lähteä autolla tutustumaan lähikaupunkien harrastetarjontaan ja muihin kohteisiin.

 

Kehräämö Lappeenranta matkailukohde Palvelut  Palvelut kalastus Taasianjoki Silfvastas Holiday Homes  Palvelut Taasianjoki soutuvene Silfvastas Holiday Homes  Pukaron kylä Lapinjärvi Silfvastas Taasianjoki  Palvelut Mökkivuokraus Villa Anne ja Villa Henna puutarha   Palvelut Pukaron matkailukohde Antiikki Anna  Palvelut Pukaron matkailukohde Antiikki Anna  Palvelut mökkivuokraus Lapinjärvi vene ja mootttori.