Palvelut

Silfvastas Holiday Homes -matkailuyritys vuokraa Lapinjärven maalaiskunnassa kahta lomamökkiä, Villa Anne ja Villa Henna sekä viihtyisää huoneistoa nimeltä Huoneisto Honey.

silfvastas_kuva

Lomamökkimme ja huoneistomme ovat ympärivuoden asuttavia. Lomamökkeihin ja huoneistoon tulee sekä lämmin että juontikelpoinen kylmä vesijohtovesi. Jokaisessa on oma sisä-WC ja hyvät peseytymistilat olennaisine kylpyhuonetarvikkineen. Käytettävissä on myös erillinen puulämmitteinen hirsisauna ja yhdessä mökissä on oma sähkölämmitteinen sauna.

Asuintilat on varustettu tarpeellisin välineistöin ja tarvikkein, joita tarvitaan jokapäiväiseen asumiseen. Lähiympäristöstä löytyy myös hyviä palveluja kuten esim. ruokailumahdollisuuksia.
Jokaisessa rakennuksessa on langaton internetyhteys (Wi-Fi), TV sekä DVD-laitteisto tai asukas voi vuokrata elokuvia internetin kautta.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus tutustua itsenäisesti ympäristöön, johon on käytettävissä ilmaiset polkupyörät. Kohteestamme on hyvät yhteydet lähteä myös lähikaupunkeihin harrastuksiin ja muihin aktiviteetteihin. Asiakkaiden kanssa hyvissä ajoin sovittaessa voimme järjestää lähiseudulla mahdollisuudet kalastaa, ratsastaa tai vierailla strutsitilalla.  Lomamökkien läheisyydessä oleva joki sopii vesiharrastuksiin, kuten esim. SUB-lautailuun tai melontaan.