Palvelut

Vuokramökkejä ympäri vuoden!  Silfvastas Holiday Homes tarjoaa hyvät majoitustilat Lapinjärven Pukaron kylässä. Villa Anne ja Villa Henna sekä viihtyisä lomahuoneisto Honey.

Vuokramökkiin lomalle koti-Suomessa ympäri vuoden

Aina ei tarvitse mennä kauas, jotta loma tekee tehtävänsä virkistävänä kokemuksena. Täällä Pukaron kylässä Lapinjärven kunnassa löytyvät loistavat majoitustilat edulliseen hintaan.  Vuokramökkimme ja huoneistomme ovat ympärivuoden asuttavia. Majoitustiloihimme tulee lämmin että juontikelpoinen kylmä vesijohtovesi. Jokaisessa rakennuksessa on oma sisä-WC ja hyvät peseytymistilat olennaisine kylpyhuonetarvikkineen. Käytettävissä on myös erillinen puulämmitteinen hirsisauna ja vuokramökki Villa Hennassa on sähkölämmitteinen sauna.

Mitä tarvitsen mukaani?

Tullessasi vuokramökkiin et tule mihinkään alkeelliseen korpimökkiin, vaan todella hyviin varustettuun majoitustilaan. Vuoteissa on vuodevaatteet (peitot, tyynyt, patjat), lakanoitakin vuokraamme 7 € / setti. Toki omat lakanatkin voit ottaa mukaan. Pyyhkeet kuuluvat vuokraan.

Voisi sanoa leikillisesti, että mitä ei mökeistä löydy, sitä et tarvitse jokapäiväiseen asumiseen. Yksityiskohtaisen luettelon varustuksesta sekä varauskalenterin löydät kunkin lomamökin kohdalta (Lomamökki Villa AnneVuokramökki Villa HennaLomahuoneisto Honey).

Tultuasi ei tarvitse olla heti kuivin suin, ruokakaapista löydät nimittäin teetä, kahvia, suodatinpapereita, sokeria, suolaa, puurohiutaleita/muroja. Pyynnöstä ja pientä maksua vastaan varaamme lisää aamiaistarvikkeita toiveittesi mukaisesti (leipää, levitettä, juustoa/leikkeleitä, tomaatteja, kurkkua, maitoa/mehua). Lähiympäristöstä löydät myös ruokailumahdollisuuksia, kuten esim. K-Neste Pukaron Paronin aamiainen ja lounas, Pizza Carnevalin hyvät pitsat ja kebabit. Varsinkin kesäisin on mukava kokoontua porukalla grillihiilten hehkuun nauttimaan makoisa ateria.

Harrastamista ja aktiviteettia lähellä

Lähiympäristöön voit kesäaikaan tutustua hyppäämällä polkupyörän satulaan. Ota itsellesi sopiva pyörä ja lähde matkaan. Lapinjärven kirkonkylään on noin puolen tunnin ajomatka. Paikkakunnan palveluista voit lukea oheisten linkkien kautta.

https://www.lapinjarvi.fi/fi/palvelut/liikunta ja_ulkoilu/uimarannathttps://www.lapinjarvi.fi/fi/palvelut/matkailu_ja_vapaa-aika/kulttuuripolku,  https://www.lapinjarvi.fi/fi/palvelut/matkailu_ja_vapaa-aika

Kohteestamme voit helposti lähteä autolla tutustumaan lähikaupunkien harrastetarjontaan ja muihin kohteisiin. Kalastaminen on monelle se kesän suosittu harrastus. Siihen on mahdollisuus lähellä mm. Lapinjärvellä ja vähän kauempanakin. Lomamökkien läheisyydessä oleva joki sopii pikkukalojen naraamiseen mato-ongella, joskus myös isompikin kala tarttuu vieheeseen. Joki on sopiva myös vesiharrastuksiin, kuten esim. SUB-lautailuun, souteluun tai melontaan.

Liikuntaa ja harrastuksia kauempana

Hiihtokeskus / laskettelurinne: 

 • Messilä Lahti 70 km
 • Kokonniemen hiihtokeskus Porvoo 55 km
 • Mielakan rinnekeskus Kouvola 45 km

Golf-kenttä:

 • Iitti Golf,  Iitti 30 km
 • Porvoo Golf 41 km
 • Koski Golf, Kouvola 36 km

Tenniskenttä:

 • Elimäen Liikuntakeskus 31 km
 • Kouvolan urheilupuisto 40 km
 • Kuusankosken urheilupuisto, 45 km

Uimaranta:

 • Taikaranta, Liljendal, 19 km

Retkeilyreitti:

Uimahalli:

 • Korian uimahalli,

Tanssilava:

 • Kallioniemen tanssilava, Koria 32 km

 

Virkistyspäivä, kurssit, koulutukset, seminaarit, kokoukset

Paikkamme tarjoaa hyvät mahdollisuudet pieneen irtiottoon työstä virkistys- tms. yhteisöllisen päivän merkeissä. Voi tulla vaikka vain päiväksi, sillä matkan pääkaupunkiseudulta ajaa noin tunnissa. Polkupyöräily, kävely, retki laavulle, jossa on mahdollisuus paistaa makkaraa ja keittää  nuotiokahvit. Marjastusaikaan voit poimia mustikoita ja syksyllä kerätä sieniä. Tässä jotakin sellaista, mitä mm. voisi sisällyttää oleskeluun. Rentouttava saunailta ja rauhallinen uni hyvissä mökeissä tuo puhtia uusiin työhaasteisiin.

Välillä on hyvä poistua tavanomaisista ympyröistä aivan työasioidenkin tiimoilta. Kokouksiin, palavereihin ja seminaareihin voimme tarjota tilat joko studiossa tai päärakennuksen suuressa salissa kauniiden vanhojen huonekalujen keskellä.

Päätalossamme salissa on laajalti lattiapinta-alaa.  Joten matot ja huonekalut vain sivuun, niin erilaiset liikunnalliset ryhmät, hiljentymisryhmät yms. saavat oivallisen tilan käyttöönsä. Salissa oleva piano on soittotaisekäytettävissä.

Harrastusryhmät, toimintapiirit

Uusi ympäristö antaa uusia virikkeitä. Hiljaisuudessa ja rauhallisessa ympäristössä voi koota ajatukset. Tänne voi tulla kirjoittamaan tai pitämään kirjallisuuspiiriä. Taideharrastaja löytää luonnosta ja maalaismaisemasta kenties uutta inspiraatiota. Talon isännän, Kajn elämässä musiikilla on ollut ja on toki vieläkin merkkittävä rooli. Hän on sovittanut kuorolle musiikkia, tehnyt äänitteitä sekä esiintyy vieläkin, laulaa ja soittaa haitaria. Musiikin harrastajille tarjoutuu mahdollisuudet käyttää studion tiloja.

 

Silfvastas Holiday Homes lomamökkiläiset soutelemassa  Lomamökki Villa Anne itä-Uusimaa pelejä lapsille.  Vuokramökki Villa Hennassa syntymäpäiviä viettämässä   Pukaro Itä-Uusimaa Silfvastas Holiday Homes kylätie

Metsäretkeily Itä-Uusimaa Silfvastas Holiday Homes laavu  Silfvastas Holiday Homes Kaj Silfvast ja haitari  Silfvastas Holiday Homes sauna virkistyspäivää viettämässä  Silfvastas Holiday Homes itä-Uusimaa kirjasto studiossa  Matkailukohde Itä-Uusimaa Mustila Silfvastas Holiday Homes  Huoneisto Honey syntymäpäivät Silfvastas Holiday Homes  Sifvastas Holiday Homes lomamökit itä-Uusimaa Taasianjoki   itä-Uusimaa luonto Metsäretki Pukaro Silfvastas Holiday Homes  Silfvastas Holiday Homes palvelut juhlat häät lomamökit  Silfvastas Holiday Homes lomamökit juhlat häät Kaj   Silfvastas Holiday Homes lomamökit juhlat häät palvelut   Silfvastas Holiday Homes Pukaro metsäretki laavu mökkivuokraus  Lomamökit Villa Anne Villa Henna lemmikit mukana  Silfvastas Holiday Homes vuokramökki metsäretki luonto lemmikit  Lomamökit kalastus Silfvastas Holiday Homes joki  Lomamökit Itä-Uusimaa Silfvastas nähtävyys Laurilan strutsitila Kaj