Vuokramökki Villa Henna |Silfvastas Holiday Homes Lapinjärvi
Siirry sisältöön

Lomamökki Villa Henna

Vuokramökki Villa Henna (45 m2),
asuintilat sijaitsevat yhdessä kerroksessa.

Varauskalenteri

Vuokramökki Villa Henna on hyvä valinta
pienelle perheelle tai neljälle aikuiselle.

Sijainti ja ympäristö

Villa Henna on 2000-luvun alkupuoliskolla rakennettu yksikerroksinen hirsimökki puutarhamaisella tontilla Taasianjoen rannalla.

Villa Hennaa ympäröi kahdella sivulla katettu kuisti. Suojaisa sisäänkäynti mökkiin on joen puolella. Sieltä avautuu näkymä auringonlaskun suuntaan.

Etupihan kattaa nurmikko, jota pitkin laatoitettu polku vie rantaan johtaville portaille. Rannassa on laituri, josta pääsee uimaan. Kesäisin pihalla on puutarhakalusteet. Vuokramökin vieressä on tilava grillikota, jossa käytetään hiiliä grillaukseen.

Runsas pensasaita antaa hyvän näkösuojan viereisen lomamökin Villa Annen suuntaan.

Naapurit

Joen toisella puolella oleva perhe on lähin naapuri. Sieltä näkyvät lähinnä ulkona tarhauksessa olevat hevoset. Toinen naapuri on paikalla satunnaisesti. Sinne päin suojaa antavat lauta-aita ja puut

Pohjaratkaisu

(ks. oheinen video)

Villa Hennan etupihan ulko-ovesta saavut eteiseen. Siitä vasemmalla on oleskelutila ja keittiö. Erillinen makuuhuone on oikealla, samoin sinne puolelle sijoittuu kylpyhuone ja wc. Kylpyhuoneen kautta pääset sähkösaunaan.

Makuuhuone

Makuuhuoneessa on joustinpatjalla varustettu parivuode, 160 x 200 cm. Patja ja patjan suojus, tyynyt ja peitot ja huopa kuuluvat varusteluun samoin liinavaatteet. Sängyn molemmin puolin on yöpöydät ja -lamput.

Makuuhuoneen ikkunasta on näkymä pelikentälle.  Huone on aamuauringon puolella, mutta ikkunassa on pimentävä rullakaihdin. Huoneeseen voidaan tarvittaessa sijoittaa vauvan retkisänky.

Oleskelutila

Huoneesta on näkymä pihalle, pelloille ja joelle. Oleskelutilassa on varaava takka. Polttopuut ja sytykkeet kuuluvat vuokraan.

Kahden hengen istuttavasta sohvasta saa vuoteen kahdelle, 140 x 180 cm. Peitot, tyynyt ja patjat löytyvät viereisestä kaapista. Sohvan edessä on pieni pöytä. Käytettävissä on TV, DVD-soitin ja internetreititin (Wi-Fi) sekä radio.

Keittiö

Villa Hennan keittiö on oleskelutilan yhteydessä. Työskentelytila käsittää kahden pesualtaan tiskipöydän, kylmä-kuumavesihanan, jossa on hana tiskikoneelle. Varusteluun kuuluvat lisäksi uunilla varustettu sähköhella, liesituuletin sekä jääkaappi-pakastin.

Pyöreä ruokapöytä sekä tuolit viidelle ruokailijalle.

Työskentelytasolta löytyvät kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tason yläpuolella on hyllyllä mikroaaltouuni ja alapuolella astianpesukone.

Seinällä ovat kaapistot astioille sekä ruokatarvikkeille. Tasojen alla ovat laatikostot ruokailuvälineille ja muille keittiötarvikkeille.

Tiskipöydän alla olevassa kaapistossa on astianpesutarvikkeet sekä kaksi jäteastiaa ja jätepussit.

Siivouskomerossa on pölynimuri sekä muuta siivousvälineistöä sekä silitysrauta ja –lauta. Pyykinpesukone on käytössäsi ulkosaunan pesuhuoneessa.

Kylpyhuone & sauna

Kylpyhuoneessa on suihkukaappi, käsienpesuallas, wc, bideekäsisuihku. Pikkulapsille on potta. pikkujakkara sekä lasten wc-rengas.

Peilikaapista löytyvät shampoot ja suihkusaippuat, hammastahnan, mukit, pesusienet yms. Altaan vieressä on käsienpesuohjeet sekä käsienpesuneste ja desifiointiliuos.

Varusteluun kuuluvat myös käsi- ja kylpypyyhkeet, käsipaperi, roskakori sekä wc:n puhdistusvälineet. Pesuhuoneessa on myös hiustenkuivain

Kylpyhuoneen takaosassa on sähkölämmitteinen sauna, johon mahtuu 2-3 henkilöä saunomaan. Kankaiset laudeliinat kuuluvat saunojien varustukseen.

Eteinen

Eteisessä on naulakko hattuhyllyineen ja vaateripustimineen, kenkäteline ja peili. Korissa on sisätossuja asiakkaiden käyttöön ja kenkätelineessä muovijalkineita. Taskulamppu voi joskus olla tarpeen.

Kuisti

Katetulla avokuistilla (terassilla) on pieni pöytä ja tuolit. Viihtyisyyttä lisäävät kesällä kukkaset, talvella/joulun aikaan jouluvalot ja muut koristeet.

Jätteiden lajittelu

Olemme ympäristöystävällinen yritys ja noudatamme seuraavia jätteiden lajitteluohjeita:

Lajittelu

 1. Bio- ja sekajäte sisältää etupäässä elintarvikkeita. (astia tiskialtaan alla)
 2. Poltettava jäte, paperit pakkaukset, pahvit jne. (astia tiskialtaan alla)
 3. Lasi-, metalli- ja muovijäte laitetaan erilliseen isoon astiaan.

Siivous ja puhtaanapito

Siivouksessa noudatamme erityistä huolellisuutta virustartuntojen estämiseksi. Käsienpesuohjeet on jaettu kylpyhuoneisiin, joista löytyy myös käsidesi.

Käytämme ekologisia puhdistusaineita.

Paloturvallisuus

Villa Hennassa on seuraavat turvavälineet: palohälytin ja häkävaroitin sekä sammutuspeitto. Eteisessä on palosammutin. Tutustu turvallisuusohjeisiin, jotka löytyvät mökistä tulostettuina.

 • Majoitustilat ovat savuttomia. Jos tupakoit, laita tumpit niille varattuihin astioihin. Ei pihalle eikä esim. grillihiilien joukkoon.
 • Vuoteisiin kuuluvat patjat, peitot ja tyynyt. Ehdottomasti on aina laitettava vuoteisiin lakanat ja tyynyliinat (omat tai vuokratut 7 €/setti).
 • Kylmä vesijohtovesi on juomakelpoista. Majoitustiloissa on saatavilla lämmin vesi ympäri vuoden, sisä-WC.
 • Pyykkiä voit pestä saunalla olevalla pesukoneella. Silitysmahdollisuudet majoitustiloissa.
 • Majoitustiloissa on perussiivousvälineet (lattiaharja, pölynimuri, moppi, pesuaineet).
 • Lähtiessäsi pesethän astiat. Välineet allaskaapissa, Villa Hennassa tiskikone.
 • Huolehdi siirtämäsi tavarat/astiat omille paikoilleen.
 • Täytä matkustajakortti. Kiitos, kun annat sähköpostiosoitteesi.

Kuvia mökistä